Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:08:2021 16:00
Gode priser og gratis guld: Her er 10 superstjerner med kontraktudløb i 2022

Her en liste over verdens 10 største stjerner med kontraktudløb om mindre end et år. Info om kontraktlængde er lånt hos Transfermarkt, mens data om løn er hentet hos salarysport.com.


Kontraktstatus er et af de vigtigste punkter vedrørende transfers, eftersom længden og lønnen inkluderet har en markant indflydelse på en spillers pris og en klubs ønske til at sælge.

Hver sommer rammer enkelte klubber jackpot, mens andre taber stort på et øjeblik. Intet eksempel belyser dette bedre end Donnarummas skifte fra AC Milan til Paris Saint-Germain. Kvit og frit. På dagens marked er han, med den rigtige kontrakt, vel cirka £100 millioner værd.

Denne sommer er de fleste gratis spillere samlet op, men det gør ikke kontrakter til et afsluttet kapitel, da et nyt bundt udløber til næste sommer. Det betyder to ting:

Først og fremmest kan man lagre i baghovedet, hvilke spillere der snart vil kunne tilføjes til ens favoritklub for ingen penge, men det har også en indflydelse i forhold til hvilke spillere, der kan hentes billigt denne sommer.

Vi har lavet en liste med 10 superstjerner, vis kontrakt udløber i 2022. Årsagen til at vi har inkluderet informationer om hver spillers løn er naturligvis, at denne har en afgørende betydning for, hvilke klubber der vil være i stand til at lokke vedkommende til.

Se listen her:

Kylian Mbappé (Paris Saint Germain) - £403.000 om ugen

Cristiano Ronaldo (Juventus) - £950.000 om ugen

Paul Pogba (Manchester United) - £250.000 om ugen

Leon Goretzka (Bayern München) - £175.000 om ugen

Lorenzo Insigne (Napoli) - £150.000 om ugen

Paulo Dybala (Juventus) - £237.000 om ugen

Ousmane Dembélé (Barcelona) - £212.000 om ugen

Eduoardo Camavinga (Rennes) - £21.200 om ugen

John Stones (Manchester City) - £100.000 om ugen

Gareth Bale (Tottenham) - £600.000 om ugen


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE