AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:08:2020 14:31
Goal: Ny kontrakt til Aubameyang medfører klækkelig lønforhøjelse

Goal erfarer, at Arsenal og Pierre-Emerick Aubameyang er tæt på at forlænge samarbejdet.


Pierre-Emerick Aubameyang modtager ros, efter at han har haft en blændende sæson, som kulminerede, da han med to mål bombede Arsenal til en FA Cup-titel.

Derfor ville det da også være underligt, hvis The Gunners ikke agtede at forlænge kontrakten med Aubameyang, som blot har ét år tilbage, men som endnu ikke officielt er blevet tilbudt en forlængelse.

Parterne har dog været i diskussion i lang tid om rammerne for en kontraktforlængelse, og nu skriver Goal mandag, at kontraktforlængelsen er meget tæt på at være klar.

Mediet skriver, at Aubameyang kan se frem til en meget højere løn end de £200.000, som han tjener om ugen på nuværende tidspunkt - uden dog at konkretisere yderligere.

Årsagen til at Arsenal nu alligevel går med til at sprænge budgettet på en lønforhøjelse, er, at man grundet FA Cup-sejren er sikret europæisk deltagelse, hvilket indkasserer klubben minimum £35 millioner. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED