AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2019 23:17
300 MILLIONER: Manchester United har budt på franskmand

Manchester United har angiveligt budt £35 millioner på den forhenværende Celtic-angriber Moussa Dembele.


Der er en overflod af rygter om Manchester United i øjeblikket,  men et af de mere pålidelige medier derude, Goal France, skriver nu, at De Røde Djævle har budt £35 millioner på Lyon-angriberen Moussa Dembele.

Den 22-årige franske angriber skiftede sidste sommer Celtic ud med Lyon, og hans comeback til fransk fodbold har været en stor succes.  23 mål i 33 kampe er det blevet til denne sæson.

Det er ikke gået ubemærket hen i Manchester United, som allerede fulgte angriberen nøje, da han bombede i skotsk fodbold.  Trænerstaben i Manchester United skulle alle være enige om, at Dembele har potentialet til at være fremtidens mand.

Derudover skulle selveste Eric Cantona, som fortsat har en ambassadørrolle for klubben, også have rådet The Red Devils til at punge ud for ham.  King Eric skulle sågar selv være villig til at hjælpe med at lokke angriberen til klubben.

Dembele har kontrakt med Lyon frem til 2023, så det bliver spændende at se, om Manchester Uniteds åbningsbud på £35 millioner er stort nok.  

Hvis du ikke har det store kendskab ti Moussa Dembele, har vi indsat denne video af hans evner på grønsværen:

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED