AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2019 19:47
Glohed brasiliansk angriber vil til Liverpool

Den brasilianske angriber Gabriel Barbosa, der er er udlejet fra Inter til Flamengo, afslører ønsket om en skønne dag at spille for Liverpool.


Den brasilianske angriber, der floppede fælt i Inter, har scoret 43 mål i 56 kampe for Flamengo i hjemlandet.

Flamengo og Gabriel Barbosa kan ende med at møde Liverpool i denne måneds klubverdensmesterskaber, hvis begge mandskaber kommer igennem første runde.

Den 23-årige angriber har afsløret sin lyst til at spille sammen med sin landsmand Roberto Firmino på Anfield.

- Firmino er fantastisk, jeg beundrer ham virkelig. Han har været succesfuld i mange år i Europa, sagde Gabriel Barbosa ifølge Daily Mail.

- Han er en stærk angriber, og han har været vigtig for Brasilien. Han er en inspiration, jeg ser op til.

- Det ville være en ære at spille sammen med ham. Måske kan vi spille sammen for Brasilien i fremtiden, og Liverpool er et hold, alle vil spille for.

’Gabigol’, som Gabriel Barbosa bliver kaldt, scorede to gange i Copa Libertadores finalen mod River Plate, hvilket hjalp dem til sejren og dermed pladsen til verdensmesterskaberne for klubhold.

Angriberen vil gerne teste sig selv af i Premier League, selvom hans tid i Europa og Italien var mindre succesfuld.

- Jeg kan virkelig lide Premier League. Ligaen kombinerer teknik, styrke og hurtighed. Jeg følger altid kampene fra Brasilien, tilføjede Gabriel Barbosa.

- Det er virkelig et sted, jeg gerne vil spille. Det er en af de bedste ligaer i verden. Enhver spiller drømmer om at være mester og at vinde Premier League må være ubeskriveligt.

Inter købte Barbosa for 26 millioner pund i 2016 til stor mediebevågenhed, men han formåede ikke at tilvænne sig til den italienske fodboldstil.

Skiftet tilbage til Flamengo har givet ham nyt liv, og han er uden tvivl en mand, Jürgen Klopp har sine øjne rettet imod.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED