Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:03:2021 18:30
Glemt United-signing åbner op: Lidt ærgerlig over ikke at være faldet til

Den 19-årige kantspiller Facundo Pellistri erkender, at han er en smule ærgerlig over at været blevet udlejet efter kun seks måneder i Manchester United.


Manchester United hentede sidste sommer den uruguaryanske kantspiller Facundo Pellistri i Penarol for i omegnen af syv millioner pund.

Siden er det dog ikke meget, at vi har set til den unge winger, der faktisk ikke er blevet tildelt en eneste optræden af Ole Gunnar Solskjær i denne sæson.

Det kommer Pellistri heller ikke til, da uruguaryaneren i januar blev udlejet til LaLiga-klubben Alaves for den resterende del af 2020/21-sæsonen.

Og det er faktisk noget, der ærger Pellistri, hvilket han åbnede op omkring overfor ESPN:

- Jeg er glad nu, selvom jeg havde håbet på at have fået lidt mere tid i Manchester United, men i sidste ende er det klubben, der organiserer, hvad de vil med hver enkelt spiller.

- Man må se det positive ved situationen, og træneren i Alaves har allerede givet mig to chancer, så det er selvfølgelig godt for selvtilliden.

19-årige Pellistri nåede at optræde 37 gange for Penarol med to mål og fire assists til følge, mens han indtil videre har fået to kampe i Alaves i denne sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED