Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2020 10:42
Glem Messi: Dette ville være Silvas drømmesigning for Manchester City

Bernardo Silva så gerne, at Manchester City hentede ingen ringere end Kylian Mbappé.


Af uransagelige årsager er det Real Madrid og Liverpool, som gang på gang sættes i forbindelse med Kylian Mbappé, selvom man skulle tro, at Manchester City var en af de ganske få klubber i verden, som faktisk kunne finansiere et køb af den 21-årige franskmand.

Bernardo Silva forstår det heller ikke. Portugiseren kender Mbappé fra deres fælles tid i Monaco, og City-profilen så hellere end gerne sin klub sørge for en genforening.

- Hvis jeg skal vælge en spiller, som City skulle signe, ville det være Kylian Mbappé. Han var allerede en speciel spiller for Monaco, og han var også min ven. Kunne vi købe ham, ville det ikke være helt dårligt, siger Silva til L'Equipe.

Til sommer vil Mbappé kun have et år tilbage på sin kontrakt med Paris Saint-Germain, så medmindre han forlænger før da, vil den franske storklub være under pres for at sælge.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED