AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 16:12
Glem Mandzukic: United foretrækker tidligere City-stjerne

ESPN skriver, at Edin Dzeko nu har større prioritet for Manchester United end Mario Mandzukic.


Manchester United er begyndt at score mål igen og dermed også vinde fodboldkampe, men klubben er stadig på udkig efter offensive forstærkninger i vintertransfervinduet.

Mario Mandzukic er siden sommeren blevet bragt op som den mest sandsynlige signing af både engelsk og italiensk presse. Nu erfarer ESPN dog, at The Red Devils foretrækker en anden Serie A-veteran, Edin Dzeko, over kroaten.

Både Mandzukic og den og tidligere Manchester City-angriber har gennem årene bevist, at de er garant for at score mål,  men Edin Dzeko har en fordel.

Han er stadig fast mand for AS Roma, mens Mario Mandzukic endnu ikke har sparket til en bold i en officiel kamp denne sæson. Derfor foretrækker Manchester United nu  den 33-årige bosnier, som også har erfaring med Premier League fra sin tid hos lokalrivalerne.

Dzeko har scoret seks mål i 15 kampe fir Roma denne sæson og står i alt noteret for 50 mål i 130 kampe for klubben.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED