Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2021 19:33
Glem Haaland og Rice: Her er Chelseas alternativer

Thomas Tuchel og Chelsea har en række alternativer, hvis hverken Erling Haaland eller Declan Rice kan vristes fri denne sommer.


Det kræver formentlig i omegnen af £275 millioner pund, hvis Chelsea både skal realisere drømmen om Erling Haaland og Declan Rice denne sommer. Et beløb så stort, at det trods alt kan blive lige i overkanten for de forsvarende Champions League-mestre.

Men hvad skal Chelsea så gå efter, hvis prisen er for høj for drømmehandlerne?

Det har Chelsea heldigvis taget højde for og derfor har de linet et par alternativer op, hvis hverken Erling Haaland eller Declan Rice kan hentes til Stamford Bridge denne sommer.

Det beretter den velinformerede journalist Simon Johnson sammen med Liam Twoney fra The Athletic. Her fortæller de netop om en række spillere der er på Chelseas radar, nu hvor både Haaland og Rice koster spidsen af en jetjager.

Først og fremmest præsenterer de et nyt navn på Chelseas liste over muligheder, nemlig VfB Stuttgart’s Sasa Kalajdzic. Den østrigske angriber bankede 16 mål ind for Bundesliga-oprykkerne i den forgangne sæson.

Herefter kommer en gammel kending frem på listen fra The Athletic. Det er Southamptons målræv, Danny Ings, der har takket nej til en forlængelse med Saints. Prisen for Ings er ikke i nærheden af den som Dortmund vil kræve for Haaland.

Rykker vi videre, så er der også udpeget en erstatning for Declan Rice, hvis West Hams midtbaneprofil ikke kan hentes. Her har Tuchel og co. spejdet i Ligue 1 og har fundet noget de kunne lide hos AS Monaco, hvor Aurélien Tchouaméni er et interessant emne for London-klubben.

Journalisterne skriver ydermere at også bagkæden har været under lup og man har monitoreret Bayern Münchens Niklas Süle, samt Brightons Ben White. Sidstnævnte er dog på nippet til at lande en aftale med Arsenal.

Der er altså ingen grund til panik blandt Chelseas fans, selvom der ikke er hentet nye spillere til klubben endnu. Alternativerne er listet op, men mest spændende bliver det dog om det trods alt lykkes, at hente de allerstørste navne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE