Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:03:2021 18:30
Glem Håland - køb den nye udgave: Hans fætter står nu noteret for 64 mål i 37 kampe

Hvis man ikke har chancen for at signe Erling Braut Håland, kan man endnu nå at sikre sig Albert Braut Tjåland.


Det er ikke til at sige, hvad Braut-familien fodrer sine drengebørn med, men det gør dem åbenbart til målmaskiner. 20-årige Erling Håland er I alle bekendt med, nu hvor samtlige de største fodboldklubber i verden stiller sig i kø for at signe nordmanden til sommer, men Dortmund-stjernens fætter kan måske blive den næste store angriber.

Der kan i hvert fald kun være en vinder af Erlings underskrift, men misser man den rigtige Håland, kan man måske signe Håland 2.0 -  nemlig fætteren Albert Braut Tjåland (Det er ikke en tastefejl ;).

Den 17-årige angriber på 1,85 meter er ligesom fætter Erling før sig godt i gang med at skyde hul på karrieren i Molde, som han skiftede til i sommer. Sidenhen har han scoret 64 mål i 37 kampe, hvilket svarer til et snit på 1,72 mål per kamp.

Målene er banket ind for den norske klubs ungdomshold, men selv på det niveau er det en fuldstændig vanvittig målstatistik, som ser ud til at være i fremgang. Sidste sæson scorede han eksempelvis 40 mål i 31 kampe.

Med sådanne tal må den unge Braut-fætter næsten også have fanget visse storklubbers opmærksomhed, og er der bare den mindste chance for, at han kan matche sin ældre fætter i fremtiden, må han næsten snart blive en ombejlet ung mand.

Manchester United og Everton forsøgte i hvert fald at signe Erling Håland, før han forlod Molde for RB Salzburg. Nu er Liverpool, Manchester City og Chelsea også efter ham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED