AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:06:2020 13:45
Glem Grealish: Her er Uniteds to mest sandsynlige signings lige nu

The Independent skriver, at Jack Grealish ikke længere har nær så høj prioritet som tidligere.


Sandsynligheden for, at Manchester United signer Jack Grealish er dalende, da Paul Pogba næsten med garanti forbliver endnu en sæson i klubben, og internt skulle der være en følelse af, at de to playmakere måske overlapper hinanden lige lovligt meget.

Til gengæld er det stadig meget sandsynligt, at The Red Devils signer sin absolutte førsteprioritet på det kommende transfermarked - Jadon Sancho.

Det skriver The Independent.

Der har været tvivl om, hvorvidt klubben kunne finansiere transferen, nu hvor coronakrisen gør ondt på fodboldindustrien.

Men det er blevet bekræftet, at klubben hævede sin kassekredit og nu har £140 millioner stående, som potentielt kan bruges på at signe spillere.

Som en kilde siger til The Independent, er Manchester United "klar til at gøre alt for at få ham".

Den anden meget sandsynlige signing er den unge Swansea-midterforsvarer Joe Rodon. Han er en signing, der falder i samme kategori som Daniel James.

Ikke kun fordi James også kom fra den walisiske klub, men fordi han også er ung, britisk og formentligt ikke vil koste alverden, selvom han har potentialet til at blande sig i kampen om startpladserne.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED