AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:01:2019 18:07
Glem det: West Ham nægter at sælge Arnautovic

The Hammers har udsendt en pressemeddelse, hvor de kort, men præcist, understreger, at den østrigske angriber ikke er til salg.


Onsdag tikkede der et bud ind på Marko Arnautovic fra en unavngiven kinesisk klub, og torsdag opfordrede den østrigske angribers agent West ham til at sælge den 29-årige.

Det har klubben dog ingen intentioner om.

Marko Arnautovic har en kontrakt, og vi forventer, at han har tænkt sig at ære den. Han er ikke til salg, skrev klubben i en officiel udtalelse på Twitter.

Den unavngivne kinesisk klub, som angiveligt skulle være det kinesiske mestre Shanghai SIPG, har efter sigende tilbudt angriberen end fireårig aftale værd £40 millioner i løn.

Med så mange penge på spil er det ikke så underligt, at Marko Arnautovic er ivrig efter et skifte, selvom han for et halvt år siden udtalte, at han drømte om at spille Champions League-fodbold.

Noget skifte får han i hvert fald ikke til Kina, selvom den kinesiske klub måske kan lokke The Hammers til et salg med et endnu højere bud.

I mellemtiden forventer Manuel Pellegrini, at Arnautovic opfører sig som en professionel og giver sit alt for klubben på grønsværen, når West Ham lørdag tørner sammen med Arsenal.

- Jeg er sikker på, at han er fokuseret på kampen mod Arsenal, og at rygterne ikke kommer til at få indflydelse på hans præstation, sagde Pellegrini tidligere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED