AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:09:2019 10:07
Glem det: Pogba nægter at forhandle ny kontrakt med United

The Transfer Window Podcast erfarer, at franskmanden i øjeblikket ikke er klar til at forhandle en ny kontrakt med Manchester United.


Manchester United havde held med at beholde Paul Pogba denne sommer mod spillerens eget ønske, men The Red Devils får svært ved at holde på midtbanestjernen på sigt.

Franske L'Equipe berettede ellers forleden, at Manchester United havde taget initiativ til at forsøge at planlægge kontraktforhandlinger med Paul Pogba og agenten Mino Raiola.

Nu erfarer The Transfer Window Podcast dog, at det ikke har båret frugt, da Raiola har afvist håndsrækningen.

- Vi erfarer, at Manchester United har tilbudt Pogba en kontrakforlængelse, men Mino Raiol har hidtil nægtet at mødes med klubben, fortæller Ian McGarry, der er tidligere journalist og en del af The Transfer Window Podcast.

- Agenten har ingen planer om at mødes med Manchester United i den nærmeste fremtid, hvilket indikerer, at han og Pogba fortsat ønsker et skifte til Real Madrid.

Manchester United-stjernen lagde aldrig skjul på, at han ønskede et skifte væk denne sommer, men forlænger han ikke sin kontrakt, lægger det blot yderligere pres på The Red Devils for at sælge næste sommer.

Pogba har kontrakt til 2021, men Manchester United har muligheden for at aktivere en etårig kontraktforlængelse.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED