AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:12:2019 21:10
Glem det: Mourinho forbyder Tottenham-spiller at smutte

José Mourinho har udelukket muligheden for, at Juan Foyth bliver udlejet i det kommende transfervindue, selvom rygterne har svirret om, at argentineren er på jagt efter fast spilletid.


Det er ikke blevet til meget græs under fødderne for Juan Foyth siden José Mourinhos ansættelse.

Forsvarsspilleren har hverken været foretrukket på højre back eller i det centrale forsvar, og det har i ugen løb ført til rygter om, at han i januar vil forsøge at få en lejeaftale i stand, så han kan få mere spilletid.

Hvis José Mourinho alene står med beslutningen, kommer det dog ikke til at ske, for portugiseren fortæller, at Foyth ikke bliver en af de spillere, som kan forlade klubben i januar.

- I øjeblikket er de spillere, som var med i München, en del af truppen. Jeg tror ikke, at der vil være mange åbne døre for spillerne i forhold til en lejeaftale. Hvis du vil være mere direkte ligesom nogle medier, der sagde, at Foyth var én af dem, kan jeg afvise det nu. Det er der ingen chance for, lyder det fra José Mourinho ifølge Sky Sports.

Tottenham-manageren udelukker dog ikke, at nogle af de yngre spillere i London-klubben kan blive udlejet i det kommende transfervindue.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED