AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2019 19:20
Glem det, Manchester-klubber: Benfica vil have mere end €100 mio. for Felix

Benfica lader ikke stortalentet Joao Felix forlade klubben for småpenge.


Benfica har sendt en advarsel til alle de europæiske storklubber,  som kigger beundrende på klubbens stortalent Joao Felix.

Manchester United og Manchester City skulle være blandt klubberne, der er interesserede i den 19-årige portugiser,  men de får ham ikke, medmindre de byder mere end €100 millioner.

- Vores mål er et beholde den nuværende trup. Hvis nogen byder €100 millioner, så sælger vi ham ikke, fortæller klubbens administrerende direktør Domingos Soares de Oliveira til TVI124.

- €100 millioner er mange penge, og der er aldrig blevet solgt en spiller fra portugisisk fodbold for så mange penge.  Men vores mål er at vinde på banen, og vi vil gøre alt for, at det sker.

- Så medmindre nogen byder €120 millioner, så bliver Joao Felix.

Det er også mange penge for en 19-årig spiller, som først har fået sit store gennembrud denne sæson.  Men rykker Manchester United eller Manchester City ikke nu, risikerer de at skulle betale endnu mere for angriberen i fremtiden.

Benfica er angiveligt i forhandlinger med Joao Felix om en ny kontrakt,  og når de til enighed, kan Benfica få indført en frikøbsklausul, som er endnu højere end de  €120 millioner, som den i øjeblikket er på.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED