AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:11:2019 09:05
Glem det, Liverpool-fans: Derfor handler the Reds formentlig ikke i januar

Liverpool Echo giver en god grund til, at Liverpool-fansene ikke skal forvente handler i januar, for Jürgen Klopp plejer at forholde sig i ro i vinterens transfervindue.


For to år siden slog Liverpool transferrekord i januar, men en gentagelse lurer ikke lige om hjørnet.

Faktisk er det ganske sandsynligt, at the Reds slet ikke kommer til at foretage en eneste handel i det kommende transfervindue, der åbner om halvanden måned.

Lokalavisen, Liverpool Echo, har nemlig kigget lidt på Jürgen Klopps ageren i vinterens transfervindue, og selvom Virgil van Dijk blev hentet for to år siden i Southampton midt i sæsonen, var det bestemt ikke normalt.

For gennem sin karriere har den tyske manager hentet 104 spillere til de klubber, han har stået i spidsen for, men blot 14 af dem er blevet præsenteret i januar.

Ifølge Liverpool Echo giver det et helt klart billede af, at Jürgen Klopp ikke ser januarvinduet som et, hvor der er meget værdi at hente, og avisen forsøger at forberede klubbens fans på, at de ikke skal forvente indkøb i januar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED