AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2019 19:06
Glazers Out: Ni ud af ti United-fans er utilfredse med ledelsen

En stor undersøgelse viser, at langt størstedelen af Manchester United-tilhængerne er utilfredse med måden, klubben bliver drevet på.


Glazer-familien og Ed Woodward ville nok aldrig vinde en popularitetskonkurrence blandt Manchester United-fansene, men en ny undersøgelse viser ekstremt stor utilfredshed med ledelsen.

En undersøgelse foretaget af fangruppen The United Voice viser, at 90 procent af Manchester United-supporterne er utilfredse med den måde, hvorpå klubben bliver drevet i øjeblikket,

Det skriver The Telegraph.

Mere end 10.000 tilhængere af Premier League-klubben har deltaget, og resultatet taler et tydeligt sprog om, at fansene er ved at miste tålmodigheden med ejerne.

Det er også hård læsning for vicebestyrelsesformand Ed Woodward, der står for den daglige drift af klubben.  Han har hidtil nægtet eller udskudt at udnævne en sportsdirektør, og kun 25 procent af de adspurgte tilhængere i undersøgelsen har tiltro til, at den fodbodmæssige side af klubben bliver drevet af en person, som har kvaliteterne til det.

Det eneste positive resultat er, at 72 procent af de deltagende Manchester United-fans føler, at klubben i øjeblikket har en klar vision og strategi,  selvom det ikke nødvendigvis betyder, at tilhængerne mener, det er den rigtige.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED