AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2020 18:21
Glazer har fået nok: Bruno Fernandes-handel er kollapset

GOAL melder her til aften, at Manchester Uniteds potentielle handel med Sporting Lissabon om Bruno Fernandes er kollapset.


Inden for de seneste par uger er Bruno Fernandes blevet rygtet kraftigt til Manchester United.

Manchester United og Sporting Lissabon har været i forhandlinger om en potentiel handel, men de har haft svært ved at nå til enighed.

Matt Judge og Ed Woodward har i samarbejde med Jorge Mendes forsøgt at nå frem til en aftale, men sådan er det ikke gået. 

Manchester United bød €60,5 millioner, hvor €50 millioner var garanteret, og de resterende var bonusser. Sporting Lissabon var skeptiske om at få de resterende €10,5 millioner, da det indebar, at Bruno Fernandes vandt Ballon d'Or og et Premier League-mesterskab. Derfor ville de i stedet have €80 millioner.

Det er ikke en pris, som Joel Glazer vil betale, og ifølge GOAL har han afbrudt forhandlingerne med en portugisiske klub.

Derudover melder mediet, at det er usandsynligt, at de to klubber genoptager forhandlingerne for at få en aftale på plads.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED