AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:04:2019 11:13
Glædelig overraskelse: Sissoko anede ikke at Spurs var videre

Spurs-spilleren vidste ikke, at Spurs var avanceret, før en assistenttræner fortalte ham det i omklædningsrummet.


Man skal aldrig forlade stadion før slutfløjt, for alt kan ske på ingen tid i fodbold.

Den fejl begik Moussa Sissoko alligevel, da Raheem Sterling umiddelbart scorede i overtiden og ved første øjekast sendte Manchester City videre til semifinalen.

Det var for meget at bære for Spurs-spilleren, der måtte lade sig udskifte i første halvleg med en skade,  så han spadserede nedtrykt ned i omklædningsrummet og missede dermed, at målet efterfølgende blev underkendt efter en VAR-gennemgang.

- Jeg var så vred, at jeg gik direkte ned i omklædningsrummet, da Sterling scorede til 5-3, fortæller Sissoko til L'Equipe.

- Jeg sad dernede helt alene, og der var ingen tv-skærm, der viste kampen, så i mit hovede troede jeg, vi var blevet elimineret.

- Så kom en fra trænerstaben og sagde; "Det er fantastisk, vi gjorde det".  Jeg spurgte hvordan, og så fortalte han mig, at målet var blevet underkendt.

- Så tog jeg min t-shirt på, glemte alt om min skade og løb udenfor til de andre, så jeg ikke missede fejringen af så historisk et øjeblik. Det var et utroligt, følelsesmæssigt chok.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED