AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2020 14:18
Glæd jer, Chelsea-fans: Ziyech kommer til at ødelægge Premier League

André Onana har store forventninger til, at Hakim Ziyech kommer til at blive en stor stjerne i Premier League, når han trækker Chelsea-trøjen over hovedet.


Allerede tilbage i februar blev det offentliggjort, at Chelsea har lavet en femårig aftale med Hakim Ziyech, som slutter sig til the Blues, når den nye sæson starter.

Og der er store forhåbninger til Ajax-spilleren, der gennem de seneste sæsoner har været en enorm profil for den hollandske storklub. Faktisk forventer holdkammeraten André Onana, at Ziyech kommer til at ødelægge Premier League.

- Jeg er glad på hans vegne, og hvad han har gjort for denne klub. Jeg ønsker ham alt mulig held og lykke. Han kommer til at ødelægge alt, siger Onana til NOS.

- Når han skifter, mister vi den bedste spiller på holdet. Det bliver ikke nemt. Han var her allerede, da jeg kom. Jeg kan forstå hvorfor (han skifter, red.). Jeg forstår hans valg.

27-årige Ziyech har spillet for Ajax siden sommeren 2016, og i alt har han spillet 165 kampe for klubben, hvor det er blevet til imponerende 48 mål og 82 assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED