Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:02:2021 19:49
Glad Bale: Jeg har haft det godt hele sæsonen

Gareth Bale spillede sin bedste kamp siden returen til Tottenham og var afgørende i Tottenhams 4-0 sejr over Burnley


I de seneste par kampe har håbefulde Tottenham-fans set tegn på, at Gareth Bale endelig var ved at genfinde formen, og søndag fandt den 31-årige waliser så endelig de mesterfulde detaljer frem. 

Bale gjorde det for 1-0 mod Burnley efter bare et minut, assisterede derefter Kanes 2-0 scoring og lukkede siden hen, da han med et skarpt skud fra kanten af feltet gjorde det til 4-0 i anden halvleg. 

Lejesvenden fra Real Madrid var forståeligt nok en glad mand efter kampen, og han pointerede samtidig, at han aldrig har været utilfreds i Tottenham, hvor det hele ellers ikke har været en dans på roser i denne sæson.

- Det vigtigste var at få en sejr igen, for vi har ikke været inde i en god stime, udtalte Bale ifølge Goal og fortsatte:

- Det handler ikke bare om at score. Det er om spillet og om at hjælpe holdet. Jeg er lykkelig for målene og mit oplæg og alt, jeg kan gøre for holdet.

- Jeg har været glad hele sæsonen. Jeg føler mig godt tilpas i omklædningsrummet, og jeg nyder tilværelsen. Jeg er glad, og jeg er sikker på, at det kan ses på banen, tilføjede kantspilleren.

Gareth Bale skal efter planen vende tilbage til Real Madrid til sommer, men flere præstationer som denne kan nok få Tottenham til at overveje en permanent handel. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED