AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2018 20:40
Giroud vil overbevise Chelsea: Vi mangler ikke angribere

Januars transfervindue nærmer sig, men franske Olivier Giroud er ikke nervøs for konkurrence i Chelsea.


Chelsea bliver for tiden sat i forbindelse med flere potentielle angribere i de engelske medier. Blandt de oftest nævnte transfermål er Inter Milans Mauro Icardi, Genoas Krzysztof Piatek og Bournemouths Callum Wilson.

Men står det til Chelseas franske angriber Olivier Giroud, er der ikke brug for forstærkninger hos the Blues. Giroud fortæller, at både han og Alvaro Morata er klar til at bevise, at de kan føre klubben til titler.

- Det er sandt, at vi begge har været igennem perioder uden mange mål. Men det er også en angribers opgave at tage nogle af de løb, der sikrer ens modspillere chancer, siger Giroud til mediet Evening Standard.

- Jeg er ikke bekymret for fremtiden. Al denne spekulation om nye spillere sker altid i store klubber. Jeg er sikker på, vi (Giroud og Morata, red.) kommer til at score masser af mål for klubben.

Giroud scorede torsdag aften sit første mål i 794 minutters spil for Chelsea, da han sikrede sejren ude mod Bate Borisov i Europa Leage.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED