Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2020 08:40
Giroud får ønske opfyldt: Chelsea lader ham skifte til januar - på én betingelse

The Athletic skriver, at Chelsea har sympati med Olivier Girouds situation og ønske om at forlade klubben i jagten på mere spilletid.


Olivier Giroud har besluttet sig for at forlade Chelsea til januar, medmindre han begynder at få markant mere spilletid inden årsskiftet, og klubben er klar til at indfri angriberens ønske, medmindre en skadeskrise når at opstå inden da.

Det erfarer The Athletic.

34-årige Giroud drømmer som så mange andre om at blive udtaget til sommerens EM-slutrunde, men den franske landstræner Didier Deschamps har udtalt, at angriberen ikke kan vide sig sikker, før han begynder at spille fast for sit klubhold.

Men minutterne kommer umiddelbart ikke til at tikke ind foreløbigt. Frank Lampard foretrækker Timo Werner og Tammy Abraham, så hidtil har Giroud kun fået 157 minutters spilletid i alle turneringer.

Chelsea har dog sympati for Girouds situation og er villige til at lade ham finde sig en ny klub, selvom den endelige beslutning ikke er truffet endnu. Klubben foretrækker at vente for at se, om enten Werner eller Abraham pådrager sig en skade inden januartransfervinduet.

Men vurderer man, at truppen er nogenlunde skadesfri, vil man diskutere Girouds transfer med enhver interesseret klub, skriver The Athletic.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED