AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2019 10:52
Giroud advarer Arsenal: Jeg elsker at møde mine gamle hold

Olivier Giroud bløder blåt, og han går målrettet efter at besejre Arsenal i Europa League-finalen.


Olivier Giroud spiller uden nåde overfor sin gamle klub i Europa League-finalen,  for selvom han nød sit ophold i Arsenal,  så er han i dag blå hele vejen igennem.

- Jeg elsker at spille mod mine gamle hold.  Det bliver et svært opgør, og det kan ende smertefuldt afhængigt af resultatet,  men man bliver nødt til at skubbe sine følelser og minder i baggrunden, fortæller Giroud til Daily Mail.

-  Jeg nød årene, jeg brugte i klubben.  Det var min første klub i England, så de vil altid være noget specielt, men i dag føler jeg, at mit blod er blåt.  På samme måde som med landsholdet, så klæder blåt mig godt.

Den franske angriber fortæller også, at overgangen fra Arsenal til Chelsea forløb nemt,  og nu er han ude på at skaffe sine nye holdkammerater et trofæ til kabinettet.

- Jeg ønsker at vinde mit andet trofæ med Chelsea. Jeg vil slutte som topscorer og hjælpe holdet. Vores mål er at vinde et trofæ hver sæson, og dette er vores sidste chance,  fortæller Giroud.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED