AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:09:2019 16:07
Gik til rivalerne: Besiktas-manager manglede viden om Southampton-lejesvend

Southamptons Mario Lemina var en ombejlet og til tider eftertragtet herre på sommerens transfermarked, og til sidst endte Gabon-landsholdsspilleren også med at skifte på lejeaftale til Tyrkiet og Galatasaray.


Mario Lemina var ifølge flere medier på ønskelisten i så fornemme klubber som Tottenham og Manchester United, men ingen af de to klubber viste den fornødne, konkrete interesse for den 25-årige midtbanespiller.

I stedet endte Southampton-spilleren med at drage syd på mod Tyrkiet, hvor Galatasaray stod klar med en et-årig lejeaftale - i modsætning til rivalerne fra Besiktas, der ikke ønskede at skrive under med den gabonesiske landsholdsspiller. 

- Vi kiggede på ham og tænkte, at han kunne blive en god spiller, men vi havde meget begrænset viden om spilleren. Vi prøvede at skaffe os information på ham, men det var meget svært, fortæller Besiktas-træner Abdullah Avci ifølge Southern Daily Echo.

Mario Lemina har foreløbigt kontrakt med Southampton til sommeren 2022, men inkluderet i den føromtalte lejeaftale er der også en købsoption, som Galatasaray kan benytte sig af. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED