AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2017 13:16
Giggs: Vil ikke bytte Rashford ud med Jesus

Ryan Giggs er fuld af roser til både Marcus Rashford og Gabriel Jesus, men han vil helst have Manchester United-angriberen på sit hold.


To af de mest lovende spillere i Premier League lige nu er Marcus Rashford og Gabriel Jesus. De får begge masser af spilletid for henholdsvis Manchester United og Manchester City, og de er begge udtaget til aftenens venskabskamp mellem England og Brasilien. 

Rashford er udset til en startplads i angrebet for England i fraværet af den skadede Harry Kane, mens Gabriel Jesus sandsynligvis også kan få en startplads for det brasilianske landshold, der for første gang under den nuværende landstræner, Tite, møder en europæisk modstander. 

Ryan Giggs ser frem til at se de to supertalenter i aktion, og Manchester United-legenden er en stor beundrer af dem begge. Han har dog sin favorit. 

- Det vil blive interessant at se Marcus Rashford og Gabriel Jesus komme op mod hinanden på Wembley i kampen mellem England og Brasilien. Jeg tror, at ordet for de spillere er spændende, skriver Giggs i en klumme for Sky Sports.

- De er en smule forskellige. Jesus har scoringssnit, men Marcus kan lide at udfordre forsvarsspillerne og prøve noget, hvilket er det, der gør ham underholdende at se.

- Jeg har arbejdet med Marcus og set ham på tætteste hold, og der har jeg set hvor stort et talent, han er. Dog er det hans arbejdsrate og dedikation, som gør ham til en værdifuld spiller for Manchester United.

- Man ville ikke bytte ham for nogen anden ung spiller lige nu. Jeg har ikke set Jesus på samme tætte hold, men han har uden tvivl vist, at han er en meget talentfuld spiller ud fra sine præstationer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED