AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:08:2019 15:28
Giggs spillede afgørende rolle i James' skifte til Manchester United

Ryan Giggs var med til at få Daniel James til at skifte Swansea ud med Manchester United.


Ole Gunnar Solskjær havde spottet Daniel James, men han ville vide mere om waliseren, inden han ville slå til og købe midtbanespilleren i Swansea.

Derfor tog Manchester United-manageren kontakt til Ryan Giggs, som i kraft af sit virke som walisisk landstræner havde et godt kendskab til Daniel James, og Manchester United-legendens ord virkede.

- Ole spurgte mig ind til ham, og jeg fortalte, at han er en spiller med et stort potentiale. Han er rigtig hurtig, en god fyr – en man gerne vil have i omklædningsrummet – og en god karakter. Så det var en ’no-brainer’, fordi han virkelig er et talent, fortæller Ryan Giggs til Premier League Productions ifølge talkSPORT.

Daniel James har allerede gjort indtryk i Manchester United, hvor han scorede i sin debut mod Chelsea, mens han i den forgangne runde fik en startplads mod Wolves.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED