AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:05:2020 17:22
Giggs erindrer mobning af Rio Ferdinand: Han var den dårligste til træning

Da Rio Ferdinand i 2002 skiftede til Manchester United i en rekordhandel for en forsvarsspiller, blev han mobbet af sine nye holdkammerater med at være den dårligste til træning.


Manchester United betalte 30 millioner pund for Rio Ferdinand i 2002, da han skiftede fra Leeds United i en rekordhandel for en forsvarsspiller.

Den nu tidligere engelske landsholdslegende blev en klublegende i Manchester United med ni store titler i sine 12 år i klubben, men det var ikke altid lige nemt for den dygtige Ferdinand.

Tidligere holdkammerat Ryan Giggs forklarer, at det tog tid for Ferdinand at falde til i klubben, og han husker, at United-spillerne mobbede Ferdinand under træningssessionerne.

Ryan Giggs blev af beIN Sports spurgt til hvilken mental styrke det kræver at slå til i Manchester United.

- Jeg bruger Rio Ferdinand som eksempel, han var en utrolig spiller, da han kom til klubben, men lige pludselig er han en af de værste spillere til træning, sagde Ryan Giggs ifølge Daily Mirror.

- Vi spillede otte mod to i en lille boks, og han tænkte ’wow’. Lige pludselig var han under pres før træningen overhovedet begyndte, fordi det var en del af opvarmningen.

- Han ville ikke blive kørt rundt med i Leeds eller West Ham, hvis han var i midten. I United blev han det konstant.

- Når du er i midten, vil folk snakke til dig, blive ved med at køre på dig, og når du går hjem, tænker du, ’hvad skete der lige? Jeg plejede at nyde at træne’.

Ryan Giggs indrømmede dog samtidig, at Rio Ferdinand blev bedre med tiden, og at han var en af de bedste – også til træning, efter hans status steg i klubben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED