AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:05:2020 16:59
Giggs: Denne ene ting nægtede Ronaldo at gøre for Sir Alex

Ryan Giggs afslører den ene ting, som Cristiano Ronaldo ikke ville gøre for Sir Alex Ferguson under deres fælles tid i Manchester United.


Cristiano Ronaldo udviklede sig til en af historiens bedste spillere i løbet af sin tid i Manchester United, hvilket blandt andet var takket være den store frihed, som portugiseren fik.

Til at begynde med var det dog ikke med Sir Alex Fergusons gode vilje, at Ronaldo kun arbejdede den ene vej, men trods skottens store autoritet, lykkedes det ham aldrig at få Ronaldo til at svede, når det handlede om returløb.

Det fortæller klub-legenden Ryan Giggs i et interview emd Mirror, hvor han blandt andet husker tilbage på, hvordan Ronaldos spillestil fik Sir Alex Ferguson til helt at ændre taktik mod større klubber.

- De spillere, der kan slippe afsted med at gøre som Ronaldo er match-vinderne, som i sidste ende vil vinde dig flere kampe, end de vil tabe. Sådan var Ronaldo - han var ikke til at overtale til at løbe tilbage indleder Giggs om Ronaldos spillestil.

- Hvad Sir Alex lynhurtigt gjorde var at ændre hele formationen, så vi spillede med en ekstra mand på midtbanen, når vi spillede mod ligeværdige hold som Arsenals. I selve kampen blev Fletcher så sat til at dække Ashley Cole, fordi Ronaldo alligevel ikke hjalp til. 

Cristiano Ronaldo betalte til gengæld i den grad tilbage i den anden ende. I sine 292 kampe for Manchester United nettede han 118 gange og lagde op til yderligere 69 mål.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED