AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:05:2020 15:37
Gigantisk teaser: Stort United-transfermål "annoncerer" ny klub om tre dage

Saul Niguez påstår, at han annoncerer ny klub om tre dage.


Vi skal ikke kunne sige, om der måske er tale om et marketingsstunt eller lignende, men Atletico Madrid-stjernen Saul Niguez lægger på sine sociale medier op til, at han annoncerer ny klub om tre dage.

"Jeg har noget vigtigt at kommunikere ud til jer," skriver den 25-årige midtbanespiller på sin Twitter-profil.  Dertil har han lagt to billeder op på både spansk og engelsk, hvor han skriver: "New Club. I'll announce it 3 days".

The Guardian har tidligere på sæsonen skrevet, at Atletico Madrid var villige til at sælge Niguez for omkring £70 millioner, og den spanske midtbanespiller har i en årrække været et transfermål for Manchester United.

For knap to uger siden skrev spanske Todofichajes, at en aftale mellem The Red Devils og Atletico Madrid "praktisk talt var på plads".  Ergo er det lidt spændende at se, hvad Saul så annoncerer om tre dage.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED