AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2020 20:16
Ghana vil lokke Arsenal-angriber til nationalitetsskift

Ghana er i skrivende stund ved at overtale Arsenals Eddie Nketiah til at skifte nationalitet.


Arsenals 21-årige angriber-talent Eddie Nketiah er født i England og har derfor altid repræsenteret The Three Lions i ungdomsårgangene på trods af, at begge hans forældre kommer fra Ghana.

Sidstnævnte faktum forsøger Ghana nu officielt at udnytte ved at overtale Nketiah til at skifte sin nationalitet fra engelsk til ghanesisk.

Det afslører Goal via et interview, som mediet Starr FM har lavet med den ghanesiske landstræner CK Akonnor.

- Det er rigtigt, at det er lykkedes os at få lov at tale med Eddies forældre. Men fordi, at vi har forsøgt at få ham til at skifte nationalitet betyder det ikke, at aftalen er på plads, selvom jeg selv og resten af det ghanesiske fodboldforbund i skrivende stund arbejder hårdt på det, fortæller Akonnor.

Situationen kan muligvis gå hen og ende i et ærgerligt tab for England, da Nketiah allerede har vist sig som en særdeles lovende spiller. 

Dette postuleres specielt ud fra angriberens ungdomspræstationer, hvor han blandt andet står noteret for 29 kampe og hele 27 mål på tværs af U-landsholdene.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED