AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
19:06:2017 12:53
Gerrard: Succes på Anfield er to-tre spillere væk

Steven Gerrard ser gerne, at Liverpool topper holdet med to til tre profiler denne sommer.


Den tyske chef Jürgen Klopp sikrede Liverpool en plads i top fire og kan dermed tilbyde Champions League-fodbold i den kommende sæson, når han skal handle på transfermarkedet. Ifølge klubikonet Steven Gerrard, der nu er ansat på Liverpools akademi, så skal man bruge to til tre store spillere for at kunne kæmpe med om titlen i den kommende sæson: 

- Vi har en fantastisk manager, der forhåbentlig kan tiltrække de sidste to til tre navne der mangler. Så er mit bud, at der er stor succes lige rundt om hjørnet for os. Jeg er virkelig tilfreds med hvor klubben er lige nu, siger Gerrard ifølge ESPN og fortsætter:

- James Milner har gjort det fremragende, men vi skal kigge på en ny venstre back. Derudover skal vi have en ny offensiv profil, der kan hjælpe med kreativiteten, når vi møder de mindre hold, der virkelig pakker sig. Vi er gode mod top seks, men skal have mere idé, når vi møder de defensive hold i rækken. Men vi er ikke ude i en stor rekonstruktion af holdet. Vi mangler bare det sidste skarphed til vores våben, så kan vi konkurrere med helt fremme. Det er jeg sikker på, siger Gerrard.

Liverpool meldes i øjeblikket tæt på købet af AS Romas lynhurtige kantspiller Mohamed Salah. På venstrebacken er der ikke så mange rygter om nye indkøb endnu, efter at rygterne vedrørende Fulhams unge back Ryan Sessegnon er stilnet af.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED