AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2019 15:00
Gerrard forklarer motiv bag legendarisk United-jubelscene

Steven Gerrard har op til dagens North West-derby sat nogle ord på dén jubelscene i 2009.


Gerrard er ikke elsket i Manchester United og omvendt, og sådan har det altid været - specielt siden den 14. marts 2009.

Her løb Steven Gerrard ud til kameraet efter at have scoret det andet mål i en 4-1 sejr over Manchester United og gav et hånligt kys til kameralinsen.

Jubelscenen er siden blevet husket som et ikonisk Premier League-moment for sin frækhed, og nu, ti år efter, har hovedpersonen også selv sat nogle ord på hændelsen.

- Det var noget, der skete lige i situationen, genkaldte Gerrard til BBC Radio 5 Live.

- Kampen blev selvfølgelig vist på TV. Jeg husker bare at glide på knæene og blive grebet af stemningen.

 Liverpool-legenden måtte også indrømme, at hans forhold til de røde djævle ligeledes spillede en rolle.

- Det var naturligvis også en lille provokation til United-fansene, fordi de selvfølgelig altid havde været på nakken af mig, så det handlede også om at give lidt igen, fortalte han afsluttende om situationen.

Steven Gerrard scorede i alt ni mål imod United. Det første var i 2001 i en 2-0 sejr på Anfield, mens den sidste var på straffespark i 2014, hvor The Reds vandt 3-0 på Old Trafford.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED