AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:08:2020 17:21
Gerrard afviste mesterskabsfest: Derfor deltog jeg ikke

Steven Gerrard forklarer, hvorfor han ikke valgte at deltage i Liverpools mesterskabsfest.


Steven Gerrard er indbegrebet af Liverpool, og derfor følger legenden også godt med under Jürgen Klopp, selvom han er manager i Glasgow Rangers.

Derfor var han også en meget glad herre, da Liverpool vandt det første mesterskab i 30 år.

Steven Gerrard er naturligvis stadig en ven af huset, og han blev også inviteret til mesterskabsfesten ved en golfklub, da Chelsea besejrede Manchester City og sendte dermed titlen til Merseyside-klubben, men han takkede nej.

- Jeg var derhjemme og så den i fjernsynet. Jeg var inviteret og være omkring spillerne, men jeg tænkte, at det rette at gøre var at være derhjemme med familine, og lade spillerne nyde og fejre det sammen, siger Gerrard ifølge Daily Mirror.

- Det var fantastiske billeder. Jeg var med på bølgen med Klopp fra dag et, og fra starten fik han alle til at tro på, at det blev en speciel rejse. Jeg var så stolt, da jeg så ham hive trofæet hjem. Det var en lettelse, både som fan og spiller. At se, hvor meget det betød for spillerne og alle andre omkring dem, var meget specielt, slutter Gerrard.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED