AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2020 12:38
Gennembrud: United-spiller er tæt på at forlade klubben på lejeaftale

Sport Bild skriver, at Manchester United og Werder Bremen havde et gennembrud i forhandlingerne omkring en lejeaftale for Tahith Chong torsdag aften.


Det er ikke urealistisk, at Manchester United og Werder Bremen bliver enige om en lejeaftale for Tahith Chong denne fredag. Det skriver Sport Bild i dagens avis.

Oprindeligt forlangte The Red Devils ellers, at tyskerne betalte hele Chongs ugentlige løn på omkring £30.000 under hele lejeopholdet, men den engelske klub skulle nu have rullet det krav tilbage.

Derfor oplevede de to klubber et gennembrud i forhandlingerne torsdag aften, og man skulle nu være så tæt på en aftale, at det ikke er utænkeligt, at den bliver indgået allerede denne fredag.

Manchester United havde efter lang tid held med at forlænge Chongs kontrakt tidligere på sæsonen, men med meget lidt udsigt til spilletid foreløbigt, skulle klubben være klar til at udleje hollænderen i to sæsoner til Werder Bremen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED