Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:05:2021 20:26
Genforening undervejs? Abramovich klar på Lukaku-handel

Chelsea er på udkig efter en ny stjerneangriber, og klubejer Roman Abramovich er efter sigende lun på Inters Romelu Lukaku


27-årige Romelu Lukaku har med 21 ligamål været stærkt medvirkende til, at Inter Milan vippede Juventus af Serie A-pinden og snuppede sæsonens mesterskab. 

Så skarp var belgieren ikke i sin ungdom i Chelsea, hvor det i 15 optrædener aldrig blev til et officielt mål for The Blues. 

Men måske Lukaku kan få chancen på Stamford Bridge igen. Rygterne har nemlig i længere tid floreret om, at London-klubben overvejer et bud på angriberen denne sommer. 

Og selvom en sådan handel ville kunne løbe helt op i 100 millioner pund, så er klubejer Roman Abramovich ifølge Football365 klar til at sanktionere et bud på stjernen. 

Romelu Lukaku selv har dog ikke hidtil udtrykt ønske om andet end at fortsætte under Antonio Conte i Inter.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED