AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2020 17:33
Gedson skal til lægetjek mandag: Nu forhører Spurs sig også om Gerson

Globo Esporte skriver, at Tottenham har forhørt sig om, hvorvidt Gerson er til salg hos Flamengo.


21-årige Gedson Fernandes skulle være tæt på at fuldføre et lejeskifte på 18 måneder fra Benfica til Tottenham.

Lægetjekket skulle angiveligt blive gennemført allerede mandag, men det er ikke sikkert, at den portugisiske midtbanespiller bliver den eneste forstærkning til Spurs centralt på banen.

Brasilianske Globo Esporte skriver nemlig, at Tottenham har kontaktet Copa Libertadores-vinderne fra Flamengo for at høre, hvorvidt 22-årige Gerson er til salg.

Det er han angiveligt næsten. Flamengo skulle være tæt på at signe Thiago Maia, der vil fungere som en direkte afløser for Gerson, der tiltrækker interesse fra Tottenham og en række andre europæiske klubber.

Den brasilianske storklub er altså ikke modvillige, men forlanger til gengæld €30 millioner for Gerson - svarende til cirka £25 millioner.

Lige nu skulle der dog blot være tale om indledende kontakt mellem Tottenham og Flamengo. Globo Esporte nævner intet om, at forhandlingerne for alvor er skudt i gang.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED