AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:09:2018 23:20
Gascoigne melder sig klar: Jeg bruger størrelse 40, Southgate

Legendariske Paul Gascoigne tilbyder - i sjov - at gøre comeback for det engelske landshold.


Den tidligere topangriber Paul Gascoigne tilbyder nu England og landstræner Gareth Southgate, at han - i en alder af 51 år - kan gøre comeback på landsholdet. 

- Hey Gareth. Jeg er der i morgen (mod Schweiz, red) med Shane Whitfield i hans boks. Jeg bruger i øvrigt størrelse 40 i støvler, skriver Gascoigne på sin Twitter og fortsætter:

- Så skal jeg nok se, hvad jeg kan gøre derinde. Jeg kommer ned og hilser på, mate, lyder det fra Gascoigne på de sociale medier. 

Gascoigne spillede sammen med den nuværende landstræner Gareth Southgate ved EM i 1996. De to kender hinanden ganske godt og Southgate har været ude med rosende ord til Gascoigne og meddelt, at man leder efter en type som ham i engelsk fodbold.

Det var også i den anledning, at ''Gazza'' nu blev fremlagt den usandsynlige mulighed for et comeback. 

Det engelske landshold har aktuelt tabt tre kampe i træk og kunne i den grad godt bruge en mand med Gascoignes gamle topniveau. 

Det er dog et par øl og en del år siden, at Gascoigne var landsholdsduelig.

Han spillede sin seneste landskamp for England i maj 1998, inden han senere den sommer blev udeladt af VM-truppen af manager Glenn Hoddle og derefter aldrig vendte tilbage til The Three Lions.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED