AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2022 22:51
Gary Neville undrer sig over Premier League-beslutning: “Arrogant”

Gary Neville undrer sig over beslutningen fra Premier Leagues side.


Hvis der er ét tiltag fra denne VM-slutrunde, som man vil huske i mange år fremover, så er det den meget lange tillægstid, der følger med i stort set alle kampe.

10 minutter er således ikke et sjældent syn, når fjerdedommeren lyser den elektroniske tavle op, og det har været et gennemgående tema i løbet af slutrunden i Qatar.

Den forlængede tillægstid er genstand for reaktioner af enhver slags, både positive og negative. Tiltaget bliver dog ikke ført videre til Premier League, og det er en beslutning, som undrer den tidligere Manchester United-stjerne Gary Neville.

- Det gør os vanvittige, at vi til tider kun får tre eller fire minutter. Det er, som om, der findes en forhindring, vi ikke kan nå over. Premier League har annonceret, at man ikke vil følge FIFA's politik om forlænget tillægstid, og det, synes jeg, er en smule arrogant, siger Neville i 'The Gary Neville Podcast'.

- Vi ser det i andre sportsgrene, hvor uret stopper, når der er et spilstop, og så starter igen, når spillet fortsætter. Det må snart blive indført i fodboldverdenen, fortsætter Neville.

VM-slutrunden slutter 18. december. Premier League-sæsonen påbegyndes på Boxing Day, altså 2. juledag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE