Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2021 08:48
Neville om topprioritet: Han kommer nok til Old Trafford på en lang aftale

Der har siden fyringen af Ole Gunnar Solskjær været mange spekulationer om næste permanente manager i Manchester United. Nu ligner det så, at en førende kandidat er fundet, og han vil være åben over for skiftet. Det beretter Sky Sports.


Argentinske Mauricio Pochettino, der til dagligt træner PSG, er den førende kandidat til jobbet som Manchester United-manager.
 
PSG-træneren var i kikkerten allerede tilbage i sommeren 2019, efter at José Mourinho blev fyret, men her fik Ole Gunnar Solskjær lov til at fortsætte som permanent manager.
 
Gary Neville, den tidligere Manchester United-spiller og nuværende ekspert hos Sky Sports, mener også, at Pochettino kommer til Old Trafford.
 
- Jeg tror absolut, han ville komme til Man Utd på en fem-årig aftale med opbakning bag sig. 
 
- Hos PSG er du på sæson for sæson. Du er nødt til at vinde Champions League, eller du er ude af en model. Jeg tror ikke, det passer til Pochettino.
 
Neville vurderer også, at Pochettino kan komme hurtigt, hvis han bliver tilbudt jobbet.
 
- Jeg tror, ​​at Mauricio Pochettino - selvom han aldrig ville sige det - ville tage afsted for at komme til Man Utd på en femårig aftale i morgen.
 
Yderligere understreger Neville vigtigheden af, at man finder den rigtige. 
 
- Manchester United er nødt til at sørge for, at de får det næste rigtigt - hvis det betyder, at man skal være tålmodig i seks måneder for at vente på, at trænere bliver ledige i slutningen af ​​sæsonen.
 
Magasinet GOAL erfarer desuden, at Pochettino har et godt forhold til Sir Alex Ferguson, hvilket kan være nøglen til, at han forlader den franske hovedstad. 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE