AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2019 17:43
Gary Neville kalder Arsenal-straffespark for en skandale

Pierre-Emerick Aubameyang udlignede til 1-1 for Arsenal efter omspark fra straffesparkspletten mod Norwich tidligere søndag – kampen endte 2-2 efter endnu en Aubameyang-scoring.


Pierre-Emerick Aubameyang fik chancen for at udligne Norwich’ føringsmål fra 11-meterpletten i første halvleg, men det lykkedes først Arsenal-spilleren at score på andet forsøg.

Aubameyang brændte nemlig første forsøg på Tim Krul i Newcastle-målet, men angriberen fik chancen igen, da VAR kiggede første spark igennem, hvilket gav et nyt forsøg til den ellers så skarpe angriber.

Sky Sports-eksperten Gary Neville gik efter sparket på de sociale medier for at tilkendegive sin mening om at tildele Arsenal et nyt forsøg, skriver Daily Mirror.

- Det er en skandale, tweetede Gary Neville.

Gary Lineker tilføjede:

- Indgreb har aldrig været en ting. Nu er det en ting. Det er blevet en ting på grund af VAR. Tingene er ikke, som de plejede at være.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED