Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2019 12:27
Gary Cahill var nødt til at skifte væk fra Chelsea efter freak-sæson under Sarri

Crystal Palace-forsvareren Gary Cahill har åbnet op om sit skifte væk fra Chelsea i sommer.


Den tidligere engelske landsholdsspiller var over seks år på Stamford Bridge hos Chelsea, hvor han nåede at vinde to Premier League-titler, to FA Cup-titler, ligacuppen, Champions League og to gange Europa League.

Hans sidste sæson i det vestlige London var skuffende med Cahill optrædende i kun to Premier League-kampe og seks kampe i andre turneringer.

Forsvarsspilleren har tidligere kritiseret Maurizio Sarri for hans tilgang til tingene, og Cahill har igen set sig nødsaget til at kommentere på den skuffende sæson.

- Det er første gang, at jeg siger det her, men jeg snakkede med Sarri, og jeg fortalte ham, at jeg ville arbejde meget hårdere, og hvis jeg spiller, vil overgå det, sagde Cahill til The Times ifølge Fourfourtwo.

- Så, i starten af ugen ville jeg træne hårdt og tungt. Jeg ville træne med holdet som normalt, og efter ville jeg lave ekstra med fitness-fyrene i træningscentret og på banen. Jeg følte, at jeg blev nødt til det for at holde mig skarp.

- Det er nemt at løbe otte km i samme fart, men som fodboldspiller er det ikke, hvad du har brug for i kampe, du skal arbejde dine ben op til at kunne nå indlæg.

- Jeg skulle være på et niveau, hvor jeg kunne forlade Chelsea. Jeg har ikke råd til at have to eller tre måneder ude af spillet og så forvente, at jeg kan være med i Premier League.

- Mit mål var altid at komme tilbage at spille ofte. Sidste sæson var en freak-sæson. I størstedelen af min karriere har jeg spillet uge efter uge.

Gary Cahill fik sin syvende kamp i sæsonen for Crystal Palace lørdag, hvor Roy Hodgsons mandskab tabte med 2-0 til Manchester City.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED