AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:02:2020 19:11
Ganske gratis til sommer: Her er 10 hotte spillere med kontraktudløb

Vi har her samlet 10 interessante spillere, som har kontraktudløb til sommer og derfor kan hentes gratis af Premier League-klubberne.


Det er ganske populært at hente spillere, som man ikke skal betale en transfersum for.

Juventus har særligt udmærket sig i denne disciplin de seneste mange år, men de engelske klubber kan også spotte, når der er en mulighed for at lave en god handel.

Til sommer er muligheden der igen for Premier League-klubberne, og herunder har vi fundet frem til 10 spillere, der hver især kan være på blokken hos en eller flere af de 20 mandskaber.

Edinson Cavani
Angriberen var et emne hos Chelsea og Manchester United i januar, men han blev i Paris Saint-Germain. Til sommer står han uden kontrakt, og trods en fremskreden alder kan han godt være en god spiller for nogle af de bedste klubber i ligaen. Dog ligner Atlético Madrid også en ganske seriøs bejler.

Willian
Chelsea-spilleren vil måske gerne blive, og the Blues har angiveligt også tilbudt en kontraktforlængelse, men parterne kan ikke blive enige om længden på aftalen. Det kan føre til, at han eksempelvis kan havne i Tottenham, hvor José Mourinho er glad for ham.

Mario Götze
Utallige gange er tyskeren sat i forbindelse med et skifte til Premier League, men det er endnu aldrig sket. Til sommer kan det ske, når hans aftale med Dortmund udløber. Niveauet er dog næppe til den absolutte top.

Ryan Fraser
Den hurtige kantspiller forlænger næppe med Bournemouth, men han bør ikke have svært ved at finde en ny arbejdsgiver. Han har bevist, at han kan gøre en forskel i Premier League.

Japhet Tanganga
Tottenham er angiveligt i forhandlinger med den unge forsvarer, der har taget klubben med storm de seneste uger. Skulle parterne ikke blive enige, er der ganske givet andre klubber, der gerne vil have den powerfulde englænder.

Malang Sarr
I flere år er franskmanden blevet skreget op til det helt store. Det bliver han måske aldrig helt, men han er nu fast mand i Nice, og han er fortsat kun 21 år. Der er potentiale til mere, og flere engelske klubber bør være opmærksomme.

Dries Mertens
Chelsea var efter sigende ude efter belgieren i januar, men skiftet blev ikke til noget. Til sommer er han gratis, og det kan lokke endnu flere klubber på banen.

Thomas Meunier
Gennem mange år er han blevet sat i forbindelse med et skifte til Premier League, og særligt Manchester United har været nævnt. Nu må han nok sigte efter en lidt lavere hylde, men her kan også være en god spiller.

Layvin Kurzawa
Ligesom back-kollegaen Meunier har franske Layvin Kurzawa kontraktudløb til sommer, og en spiller med hans kvaliteter vil der være bud efter hos nogle af Premier League-klubberne. Det er næppe en topklub, men mindre kan nok også gøre det for venstrebacken.

Tanguy Kouassi
En spiller, vi endnu ikke kender så meget til, er 17-årige Tanguy Kouassi, som spiller for Paris Saint-Germain. Han er imidlertid en yderst spændende midterforsvarer, som allerede har fået 10 førsteholdskampe i denne sæson. Det er ganske imponerende, og det har formentlig fået flere af de store engelske klubber til at spærre øjnene op.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED