Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:06:2021 20:17
Galt eller genialt? - Southgate kan starte med fire backs inde mod Kroatien

The Telegraph skriver, at England øver en 3-4-3 formation med to backs i den centrale bagkæde i forsøget på at finde en løsning, nu hvor Harry Maguire er skadet.


Når The Three Lions går på banen til deres EM-åbningskamp imod Kroatien søndag, kan det meget vel blive med både Luke Shaw og Kyle Walker i midterforsvaret side om side med John Stones. Det skriver The Telegraph.

I forsøget på at finde en løsning, nu hvor Harry Maguire ventes at misse første kamp med skade, har Gareth Southgate fået sit mandskab til at øve en 3-4-3 formation i de forgangne dage, og i en af kombinationerne startede Luke Shaw og Kyle Walker begge i tremandsforsvaret.

Ender det med at være formationen, som Southgate vælger, vil det formentlkig også betyde, at Ben Chilwell starter på venstre wingback, mens enten Reece James eller Kieran Trippier er at finde på startopstillingen på den modsatte flanke.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED