Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2021 10:22
Gad ikke Werner og Havertz: Disse fire spillere ønskede Lampard signet i sommertransfervinduet

Ifølge The Athletic var der kun en af de seks store sommersignings, som Chelsea lavede, der stod på ønskesedlen hos Frank Lampard.


Frank Lampard blev blandt andet fyret, fordi han ikke fik sine mange nye store signings fra sommerens transfervindue til at levere på grønsværen. Det var måske fordi, han slet ikke ønskede størstedelen af de signings, som klubben brugte omkring £220 millioner på i forrige transfervindue.

Thiago Silva, Timo Werner, Kai Havertz, Edouard Mendy, Hakim Ziyech og Ben Chilwell skiftede alle til klubben i sommertransfervinduet, men det var kun den tidligere Leicester-back, som Lampard faktisk selv havde efterspurgt. Resten var spillerkøb drevet af Roman Abramovich og Marina Granovskaia, skriver The Athletic.

I stedet var det ingen hemmelighed, at Frank Lampard ønskede at hente Declan Rice, og han skulle også have presset på for en januartransfer af West Ham-profilen helt frem til sin fyring. I sommer ønskede han også at opsnappe Pierre-Emerick Aubameyang fra lokalrivalerne fra Arsenal i stedet for Timo Werner, men Chelseas interesse i Arsenal-angriberen ophørte, da man hentede den tyske angriber.

Signingen af Thiago Silva skulle den ny fyrede Chelsea-legende dog have budt velkommen, men i realiteten var det Burnleys James Tarkowski, som Lampard ønskede at hente til Stamford Bridge.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED