AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 22:02
Gabriel Jesus: Stones-comeback gør en kæmpe forskel

Det er fantastisk nyt for Manchester City, at John Stones igen er klar til at spille, mener Gabriel Jesus.


En lårskade har holdt John Stones ude de sidste seks kampe, hvorfor Nicolas Otamendi og Fernandinho har udgjort midterforsvaret på Pep Guardiolas mandskab.

Men den engelske stopper er blevet klar til lørdagens opgør mod Crystal Palace, og det er et kæmpe plus for de engelske mestre, mener Gabriel Jesus.

- Det har været svært, fordi vi ikke har haft nok spillere i forsvaret. Vi har kun haft Nico og Fernandinho, som har gjort det fantastisk, men som ikke er forsvarsspiller. At have John tilbage gør en kæmpe forskel for os. Han er en fantastisk spiller, siger Jesus til klubbens hjemmeside og fortsætter om Fernandinho:

- Når man har en spiller, der er rigtig god, kan man placere ham overalt på banen, og han vil stadig gøre det godt. Det har Fernandinho gjort. Han arbejder for at hjælpe holdet, og han har spillet rigtig godt. Man kan se, at han er en meget erfaren spiller, der er rigtig god til det, han gør.

Gabriel Jesus sætter nu jagten ind på Liverpool, der allerede har et forspring på otte point i tabellen.

- Jeg føler, at alle er klar til at få styr på tingene igen, komme tilbage på sejrssporet og selvfølgelig blive mestre. Men alle titlerne er stadig langt væk, så det er skridt for skridt, og det tror jeg, at alle er klar over.

- Det (Liverpools føring, red.) er en bekymring, og det er for tidligt (at bekymre sig, red.). Vi skal arbejde hårdt og forsøge at vinde hver eneste kamp fra nu af.

John Stones nåede at spille tre kampe inden sin skade.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED