Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2019 10:59
Fyringstruet Everton-manager: Har taget en god snak med spillerne

Marco Silva frygter ikke for sit job i Everton og føler at spillerne står bag ham i jagten på at vende tingene rundt.


Marco Silva er en presset mand i Everton. Efter otte kampe har Everton blot hentet syv point og ligger dermed under nedrykningsstregen.

Rygterne går på, at manageren har ryggen mod muren og skal vende skuden inden for de næste kampe, hvis han skal beholde sit job.

Selv føler Marco Silva, at spillerne står bag ham, og at intet er forandret.

- Vi er ikke tilfredse som klub, de (spillerne, red.) er ikke tilfredse, jeg er ikke tilfreds, og vi deler frustrationen med vores fans, men det er kun os, der kan ændre det, fortæller Marco Silva ifølge Liverpool Echo.

- For at svare jer direkte, føler jeg alt er ved det samme. Jeg føler, at spillerne er virkelig åbne. Vi havde en god snak om situationen, vi analyserede, hvorfor vi er her, og de havde den samme følelse. 

- Vi har marginalerne imod os. Vi har alle forudsætninger for at ændre på det, og vi skal være mere solide, fokuserede og spille med mere koncentration. Så vil selvtilliden også komme tilbage, slutter Silva. 

Næste chance for at hente tre point for Silvas tropper er dagens hjemmekamp mod West Ham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED