Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Fyring på vej i Premier League? "Han står et meget mørkt sted"

Af Emil Plovgaard
24.09.2023 Kl. 19:19
Det er det helt store spørgsmål efter weekendens Premier League-runde.

Newcastle vandt søndag aften med hele 8-0 mod Sheffield United på udebane.

Allerede inden kampen blev der skrevet om en fyring af Sheffield United-manager Paul Heckingbottom.

 

Flere meldinger har dog siden bakket Heckingbottom op. En kilde tæt på klubben fortalte, at Heckingbottom foreløbigt var fredet, mens det fra et andet sted lød, at en samlet spillertrup var gået til ledelsen med en opfordring om at beholde Heckingbottom i trænersædet.

Redaktionen på PLBOLD.DK var allerede lørdag af den overbevisning, at Heckingbottom var den mest fyringstruede manager i Premier League, og en 0-8-afklapsning på hjemmebane fordrer naturligvis ikke mere sikkerhed i det i forvejen udsatte job.

Og ifølge den tidligere Premier League-spiller Jamie Redknapp, står Heckingbottom nu 'et meget mørkt sted'.

– Jeg har så megen sympati for manageren. Han er nødt til at stå dér på sidelinjen og give alt, skubbe sine spillere frem og kontrollere dem. Det er et sted, som er et meget mørkt sted, og han føler sig i kulkælderen lige nu.

– Hvad angår præstationen fra Sheffield United, bør man aldrig tabe en kamp 8-0. De har været med i hver eneste Premier League-kamp i denne sæson, bortset fra i dag, hvor de ganske enkelt ikke leverede varen.

– Newcastle var bare for gode. Men der var mangel på kvalitet fra dem (Sheffield United, red.), og der var til tider – hvilket må være bekymrende for dem – en manglende indsats fra dem, og det kan man ikke tillade sig, uanset hvad der sker. Det skylder man sine fans, siger Redknapp til Sky Sports.

Heckingbottom kommenterede også selv på situationen.

– Det var den defensive organisation i første halvleg, som kostede for os. Uanset om vi havde taget vores chancer, så var den del ikke godt nok. Vi foretog ændringer i pausen for at forsøge at ændre tingene, men vi begik for mange fejltagelser, og fejltagelser, der førte til mål. Det må man forvente i denne liga, men vi lavede alt for mange. Vi er nødt til at vise alt, hvad vi har bygget på, og det gjorde vi ikke i anden halvleg.

– Der var ikke den samme beslutsomhed i anden halvleg. Vi ved, hvilken liga, vi er i, og vi har mistet tre point uanset hvad, men så længe vi lærer fra disse fejl og nederlaget og hvad der er gået galt, så har vi kun mistet tre point. Den gode ting er, at der altid er en kamp mere, og at arbejdet starter i morgen.

– Der var øjeblikke, hvor Newcastle kørte os ud af banen og udspillede os, og det er ikke acceptabelt.

– Vores kamp og vores sæson er ikke defineret af denne kamp.

Heckingbottom bliver også konkret spurgt ind til, om han anser sig selv som værende fyringstruet.

– Hvis det er et spørgsmål om min fremtid, er jeg ikke den rette at spørge. Mit job er at styre fodboldafdelingen fra top til bund. Det er alt, siger Sheffield Uniteds manager i et interview med Sky Sports.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Newcastle vinder 8-0 og skriver historie

2. Bizar regel i Bundesligaen: Harry Kane frataget sit hattrick

3. Første gang nogensinde: Son skriver historie for Tottenham

4Åh nej: Arsenal-stjerne skadet – kan være ude i flere uger

5. To år efter United: Nu har Solskjær fået nyt job

Annonce