AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:12:2019 12:17
Fyret tirsdag aften: Ancelotti kan blive hyret i Arsenal inden for de næste 24 timer

Flere medier skriver, at Arsenal er i forhandlinger med Carlo Ancelotti.


Carlo Ancelotti var knap nok blevet fyret af Napoli, før Arsenal tog kontakt til den italienske toptræner.

Tuttomercato skriver denne onsdag, at forhandlingerne om at blive The Gunners' næste træner allerede er begyndt og i øjeblikket buldrer frem med lynets hast.

Skal man tro det italienske medie, har Arsenal tilbudt Ancelotti en kontrakt frem til 2021, og en aftale kan blive indgået allerede senere denne onsdag.

Vi ved ikke, om vi skal tro på, det kommer til at ske allerede i dag,  men der er ingen tvivl om, at Arsenal er i forhandlinger med den tidligere Chelsea-træner.

Carlo Ancelotti har længe vandret på kanten af en fyring i Napoli,  og flere italienske medier havde på forhånd skrevet, at det ville ske efter klubbens sidste Champions League-gruppespilskamp tirsdag.

Den prognose holdt stik. Ancelotti har formentligt også selv været klar over, at hans tid i den syditalienske storklub lakkede mod enden.

The Independent erfarer i hvert fald, at trænerens repræsentanter har været i kontakt med Arsenal allerede inden gårsdagens fyring.  Det engelske medie bekræfter ligeledes, at formelle forhandlinger nu begynder mellem klub og træner.

Denne rapport melder intet om, at udnævnelsen af den nye Arsenal-træner skulle ske allerede denne onsdag, men The Independent noterer, at Ancelotti er vellidt af Arsenal-ledelsen, selvom det er usikkert, hvorvidt han har overhalet Mikel Arteta og Patrick Vieira som spidskandidat.

Et tredje medie, Goal, skriver ligeledes, at forhandlinger mellem Arsenal og Ancelotti skal til at starte. Ancelotti skulle selv være åben for atter at træne en Premier League-klub,  men han har både sine plusser og minusser.

Arsenal-ledelsen ville angiveligt foretrække at udnævne en yngre kandidat til træner - såsom Arteta eller Vieira -  men man kan ikke udelukke en toptræner som Ancelotti, der kommer med tonsvis af erfaring og masser trofæer på cv'et.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED