Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:06:2021 21:17
Fylder snart 39 år: PL-ikon tager et år mere i Rangers

Steven Gerrard formår at holde på angriberen Jermain Defoe i en sæson endnu.


Aldrende Jermain Defoe har en stor fortid i Premier League, hvor den huritge skarpretter i årevis har gjort sig bemærket for klubber som Tottenham og Sunderland.

Angriberens ældre dage har taget ham til Skotland og Rangers, hvor englænderen senest vandt det skotske mesterskab under ledelse af en vis Steven Gerrard.

Defoe fylder nu 39 år ved næste lejlighed, hvilket er her om fire måneder, men dette får altså ikke den tidligere Premier League profil til at træde et skridt ned af skamlen.

Spidsens arbejdsgiver Rangers bekræfter i dag, at de har forlænget samarbejdet med Defoe i yderligere et år, hvilket bliver hans tredje i klubben.

Angriberen har lavet 25 ligamål, siden han sluttede sig til Rangers i 2019, men det er i Premier League, at hans mest imponerende tal finder sted.

Defoe, der efterhånden mindes med ikon lignende status i Premier League, står noteret for 163 mål i 496 kampe i verdens bedste liga.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED