Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:02:2021 12:37
Fundamentet er lagt: Leipzig-stjerne er et skridt tættere på Spurs

Football Insider skriver, at RB Leipzig er godt i gang med at finde en erstatning for Marcel Sabitzer, som vil blive solgt til sommer.


Det er noget nær utænkeligt, at Marcel Sabitzer tager endnu en sæson i RB Leipzig, og det er godt nyt for Tottenham, som allerede har lagt fundamentet for en sommertransfer. Det skriver Football Insider.

Den 26-årige østriger vil kun have 12 måneder tilbage på sin kontrakt til juni og har ingen intentioner om at forlænge med det tyske storhold. Derfor har Leipzig accepteret, at midtbanespilleren skal sælges, mens man stadig kan få en nogenlunde transfersum for ham.

Tyskerne er derfor godt i gang med at finde en afløser for kaptajnen, og imens er Spurs godt positioneret til at signe den målfarlige midtbanestyrmand. Tottenham var allerede i kontakt med Leipzig i januartransfervinduet, og Londonklubbens rekrutteringsansvarlige Steve Hitchen skulle have kigget østrigeren i sømmene og været imponeret over, hvad han så.

Fundamentet for en transfer er altså allerede lagt, og The Lilywhites håber på, at Sabitzer kan blive den målscorer og kreatør fra midtbanen, som klubben higer efter. Han står noteret for seks mål og seks assists i 27 kampe i denne sæson, og han har i flere år vist sig som en meget målfarlig midtbanespiller.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED